ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: Στους 214 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό – Ξεπέρασαν τις 13.500 τα κρούσματα

Τουρκία: Στους 214 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό – Ξεπέρασαν τις 13.500 τα κρούσματα

Στους 214 ανήλθαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Τουρκία, καθώς άλλοι 46 ασθενείς έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τον ιό.

Την ίδια στιγμή, μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 2.704 νέα κρούσματα τoυ COVID-19, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας, το σύνολο των οποίων φτάνει τα 13.531.

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα 243 ασθενείς έχουν αναρρώσει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, έκανε γνωστό πως την Τρίτη διενήργησε 15.422 διαγνωστικούς ελέγχους για κορωνοϊό, με τον συνολικό αριθμό των τεστ που έχουν πραγματοποιηθεί στην Τουρκία να ξεπερνά τα 92.403.

Ερντογάν: Δεν πρέπει να σταματήσει η παραγωγή

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως ανησυχεί ιδιαίτερα για τις οικονομικές επιπτώσεις του COVID-19 και για αυτό χτες μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, δήλωσε πως η Τουρκία πρέπει να συνεχίσει την παραγωγή αγαθών και «να συνεχίσει να δουλεύει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πλέον σημαντικό ευαίσθητο σημείο τώρα είναι να συνεχίσουμε την παραγωγή για να διατηρήσουμε τον εφοδιασμό βασικών αγαθών και να στηρίξουμε τις εξαγωγές», ανέφερε, προσθέτοντας πως «Η Τουρκία είναι μια χώρα που χρειάζεται να συνεχίσει την παραγωγή και να συνεχίσει να λειτουργεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις».
Την ίδια ώρα, ο Τούρκος πρόεδρος προέτρεψε του πολίτες της χώρας να περιορίζονται αυτοβούλως στο σπίτι τους ενώ ξεκίνησε και μια εκστρατεία δωρεών για όσους έχουν ανάγκη, αποκαλύπτοντας πως θα δωρίσει τον μισθό επτά μηνών για τον συγκεκριμένο σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.