ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεχίζει να «θερίζει» την Τουρκια ο κορωνοϊός – 63 νεκροί σε μια ημέρα

Συνεχίζει να «θερίζει» την Τουρκια ο κορωνοϊός – 63 νεκροί σε μια ημέρα

Παρά τα όσα δηλώνει ο αισιόδοξος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κορωνοϊός συνεχίζει να «θερίζει» με αριθμούς ρεκόρ την Τουρκία. Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν ακόμα 63 θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 277.

Παράλληλα, τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 2.148, σύμφωνα με την ενημέρωση από το τουρκικό υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό η Τουρκία αναμένεται να προχωρήσει στη διεξαγωγή 20.000 με 25.000 τεστ κάθε ημέρα ενώ τα τεστ θα φτάσουν τα 30.000 ημερησίως στη συνέχεια.

Πλέον, ο ιός έχει εξαπλωθεί και στις 81 περιφέρειες της Τουρκίας.

Ερντογάν: Η Τουρκία αποφασισμένη να συνεχίσει την παραγωγή

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε σήμερα πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παραγωγή και τις εξαγωγές, ωστόσο κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη για τον COVID-19, είπε σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Τουρκίας στη μάχη κόντρα στον κορωνοϊό είναι οι ισχυρές της υποδομές στον τομέα της υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.