ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: Με βράχια κλείνουν τους δρόμους στην Τουρκία για να απαγορεύσουν την κυκλοφορία!

Κορωνοϊός: Με βράχια κλείνουν τους δρόμους στην Τουρκία για να απαγορεύσουν την κυκλοφορία!

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα, με το κλείσιμο της εισόδου και εξόδου σε 30 μητροπολιτικές πόλεις καθώς και στο Ζονγκουλντάκ στα παράλια του Εύξεινου Πόντου, αστυνομικές μονάδες έκλεισαν το δρόμο μεταξύ των πόλεων Ντούζτζε και Σαγγάριας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν ελήφθησαν μέτρα μόνο μεταξύ των κύριων οδών όπως είναι οι αυτοκινητόδρομοι ΤΕΜ και D-100 αλλά αποκλείστηκαν όλοι οι παράδρομοι και ενδιάμεσοι δρόμοι.

Το μέτρο εφαρμόστηκε μετά τις σημαντικές περιπτώσεις μόλυνσης από τον κορωνοϊό στις δύο επαρχίες της βόρειας Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι οδηγοί που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το δρόμο, έκπληκτοι είδαν κομμάτια από βράχους και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Εκείνοι που έπρεπε να περάσουν το δρόμο γύρισαν πίσω αναζητώντας εναλλακτικές διαδρομές», σημειώνει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.