ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Χρήση χημικών από την αστυνομία στην κηδεία της Χελίν Μπολέκ

Τουρκία: Χρήση χημικών από την αστυνομία στην κηδεία της Χελίν Μπολέκ

Η κηδεία της τραγουδίστριας Χελίν Μπολέκ από την Τουρκία, η οποία πέθανε μετά από απεργία πείνας 288 ημερών που είχε ξεκινήσει με αίτημα να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον του συγκροτήματός της, μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης» ανάμεσα στην αστυνομία και τους πολίτες που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν.

Σύμφωνα με δεκάδες βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα δικτύωσης, η αστυνομία «χτύπησε» την τελετή με δακρυγόνα και αντλίες νερού, ενώ είχε μπλοκάρει τους δρόμους πέριξ του νεκροταφείου προκειμένου να εμποδίσει τον κόσμο να προσέλθει και να πει το τελευταίο αντίο στην Μπολέκ.

Τεθωρακισμένα οχήματα σταματούσαν αμάξια και έκαναν εξακριβώσεις στοιχείων, ενώ η αστυνομία δεν άργησε να κάνει χρήση αντλιών νερού και δακρυγόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χελίν Μπολέκ, μαζί με το επίσης μέλος του συγκροτήματος, Ibrahim Gokcek, είχαν ξεκινήσει απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για την άγρια καταστολή από τις Αρχές, τις απαγωγές και τις φυλακίσεις μελών του συγκροτήματος Grup Yorum.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.