ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κορωνοϊός: Στη βάση των ΗΠΑ στο Γκουάμ ο διοικητής του 7ου αμερικανικού Στόλου αντιναύαρχος Bill Merz

Κορωνοϊός: Στη βάση των ΗΠΑ στο Γκουάμ ο διοικητής του 7ου αμερικανικού Στόλου αντιναύαρχος Bill Merz

Ο διοικητής επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt (CVN 71) το οποίο είναι ελλιμενισμένο στο Γκουάμ και όπως αναφέρει το αμερικανικό Ναυτικό «βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης των κρουσμάτων του COVID-19» σε μεγάλο αριθμό του πληρώματος.

Η παρουσία του διοικητή του 7ου Στόλου στο Γκουάμ συνδέεται φυσικά με την απομάκρυνση του κυβερνήτη του Μπρετ Κροζίερ για την υπόθεση των κρουσμάτων και αποσκοπεί βέβαια στυην εξύψωση του ηθικού των ναυτών που υπηρετούν στο πλοίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.