ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Στο ίδιο επίπεδο η κατάσταση στην Τουρκία – 76 ακόμα νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός: Στο ίδιο επίπεδο η κατάσταση στην Τουρκία – 76 ακόμα νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Στους 725 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Τουρκία. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 76 ακόμα θάνατοι από τον ιό.

Πάνω από 34.000 τα κρούσματα στην Τουρκία

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία ανήλθαν την Τρίτη σε 34.109, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφηκαν 3.892 νέα κρούσματα.

Δύο νέα νοσοκομεία στην Κωνσταντινούπολη

Στο μεταξύ, με δύο νέα νοσοκομεία χωρητικότητας 1.000 κλινών στην Κωνσταντινούπολη πρόκειται να ενισχυθεί το σύστημα υγείας της Τουρκίας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά από τηλεδιάσκεψη του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Ερντογάν δήλωσε σύμφωνα με το Anadolu πως ένα από τα δύο νοσοκομεία θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, με το δεύτερο να είναι στην ασιατική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος σε μια πρόσφατη απόφαση για δωρεάν διανομή ιατρικών μασκών σε άτομα ηλικίας μεταξύ 20 και 65 ετών, ο κ. Ερντογάν δήλωσε ότι τοπικοί αξιωματούχοι ξεκίνησαν τις προσπάθειες διανομής, προσθέτοντας ότι οι πωλήσεις μασκών απαγορεύονται στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.