Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Νέες απώλειες για τους Τούρκους: Νεκροί τρεις στρατιώτες από επίθεση Κούρδων

Νέες απώλειες για τους Τούρκους: Νεκροί τρεις στρατιώτες από επίθεση Κούρδων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του HPG, τρεις Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν από τα πυρά Κούρδων ανταρτών, έπειτα από επίθεση που έγινε σε περιοχή του νομού Αραράτ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Οι δυνάμεις μας, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Επαναστατική Νίκη”, που συνεχίζεται στην Περιφέρεια Serhat, τις 20 Απριλίου, ώρα 14:10, πραγματοποίησαν επίθεση σε φυλάκιο του Σταθμού Ayzek, που ανήκει στην επαρχία Bazid (Doğubeyazıt).

Κατά την επίθεση προσβλήθηκε με πυρά το ύψωμα του φυλακίου, όπου εδρεύει στρατιωτικό τμήμα. Από τα πυρά των ανταρτών σκοτώθηκαν 3 στρατιωτικοί και ένας τραυματίστηκε.

Μετά την επίθεση ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε με βαρέα όπλα την περιοχή, ενώ τους τραυματίες και τις σορούς των νεκρών της πήραν στις 20:00.

Ο μονάδα μας που έκανε την επίθεση, επέστρεψε στη βάση της χωρίς απώλειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.