Τουρκία: Ακόμα 53 νεκροί από κορωνοϊό

Τουρκία: Ακόμα 53 νεκροί από κορωνοϊό

Το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία καταγράφηκαν 53 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό, ενώ επιβεβαιώθηκαν και ακόμη 1.704 νέα κρούσματα.

Συνολικά, σύμφωνα με στοιχεία του Anadolu, οι νεκροί υπολογίζονται σε 3.894 και τα κρούσματα ανέρχονται σε 141.415, αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι που έχουν αναρρώσει από τον φονικό ιό φτάνουν τους 98.889 καθώς τις τελευταίες 24 ώρες άλλοι 3.109 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως χτες, ο πρόεδρος της γείτονας χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε πως από το Σάββατο θα μπει νέο «λουκέτο» διάρκειας τεσσάρων ημερών σε τουρκικές πόλεις, που θα επεκτείνεται δηλαδή μέχρι και την Τρίτη 19 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε γνωστό πως θα «χαλαρώσουν» σταδιακά οι μετακινήσεις σε εννέα τουρκικές πόλεις (Άδανα, Ντιγιαρμπακίρ, Μαρντίν, Τραπεζούντα, Κοτύωρα, Ντενιζλί, Καχραμανμάρας, Ραιδεστό και Σανλιούρφα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.