ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Νταβούτογλου: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει συμφωνήσει με τις ΗΠΑ για τους S-400»

Α.Νταβούτογλου: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει συμφωνήσει με τις ΗΠΑ για τους S-400»

O πρώην Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και πολιτικός αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως Άγκυρα και Ουάσινγκτον έχουν συμφωνήσει για το θέμα των S-400.

Ο ίδιος εξάγει τέτοια συμπεράσματα βάσει των δηλώσεων της αμερικανικής πλευράς και του γεγονότος ότι η Τουρκία δεν έθεσε τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 σε λειτουργία τον Απρίλιο, όπως είχε προγραμματιστεί.

«Με βάση τις ενδείξεις που έχουμε από τις ΗΠΑ, έχω την εντύπωση ότι πίσω από κλειστές πόρτες, Άγκυρα και Ουάσινγκτον έχουν συμφωνήσει ώστε η Τουρκία να μην θέσει σε λειτουργία τους S-400» επισημαίνει ο ίδιος σε τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρώσοι εμπειρογνώμονες έχουν εκφράσει παρόμοια άποψη, τονίζοντας μάλιστα ότι η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Τουρκίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μπορεί να αναγκάσει την χώρα να «πουλήσει» τα μυστικά των ρωσικών πυραύλων S-400 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.