ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πανηγυρική σύσκεψη στην Πόλη για νίκες σε Λιβύη και Συρία – Πέταξε ακόμα και την μάσκα ο Ρ.Τ.Ερντογάν (φωτό)

Πανηγυρική σύσκεψη στην Πόλη για νίκες σε Λιβύη και Συρία – Πέταξε ακόμα και την μάσκα ο Ρ.Τ.Ερντογάν (φωτό)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράκ και προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση για να δείξει ότι η επιδημία του κορωνοϊού στη Τουρκία είναι υπό έλεγχο και κοντά στο τέλος της: Πέταξε την χειρουργική μάσκα!

Κορυφαίοι υπουργοί και οι αρχηγού του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού, όλοι τους φορούσαν μάσκες. Μόνο ένας δεν φορούσε: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν.

Τις φωτογραφίες «ανέβασε» στο twitter και στο site της η τουρκική προεδρία. Ο Ερντογάν στην κεφαλή του τραπεζιού, χωρίς μάσκα και στ’ αριστερά και τα δεξιά του, όλοι με μάσκες.

Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο εκπρόσωπος της προεδρίας Ιμπραΐμ Καλίν, ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, ο αρχηγός του Στρατού Ουμίτ Ντουντάρ, ο ναύαρχος Αντνάν Οζμπάλ, ο αρχηγός της αεροπορίας Χασάν Κακακγιούζ, όλοι κάθονταν στις θέσεις τους με μάσκες.

Και δεν τις έβγαλαν όταν έκαναν… πηγαδάκια με τον Ερντογάν και συζητούσαν.


Η έκτακτη σύσκεψη έγινε στο προεδρικό μέγαρο στο Βόσπορο, και ήταν πανηγυρική, λόγω των μεγάλων στρατιωτικών επιτυχιών που έχει καταγάγει η χώρα σε Λιβύη και Συρία,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει σύσκεψη παρουσία άλλων. Μέχρι χθες προτιμούσε τις τηλεδιασκέψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.