ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τουρκία: 28 οι ημερήσιοι νεκροί από κορωνοϊό

Τουρκία: 28 οι ημερήσιοι νεκροί από κορωνοϊό

Ακόμη 28 νεκρούς επιβεβαίωσε το τελευταίο 24ωρο η Τουρκία, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων από την πανδημία του κορωνοϊού να ανέρχεται σε σχεδόν 4.400.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία του τουρκικού υπουργείου Υγείας που επικαλείται το Anadolu, μέσα σε 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν λιγότερα από 1.000 νέα κρούσματα της COVID-19 (948 συγκεκριμένα), το σύνολο εκ των οποίων πλέον υπολογίζεται σε 158.762.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όπως αναφέρει ο υπουργός Υγείας της γειτονικής χώρας, Φαχρετίν Κότσα, το τελευταίο 24ωρο ακόμη 1.492 άνθρωποι ανάρρωσαν από τη φονική νόσο, ενώ συνολικά 121.507 ασθενείς έχουν αποθεραπευτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.