ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αδιαφορεί για τις προειδοποιήσεις η Τουρκία: Παίρνει και δεύτερη συστοιχία S-400 από τη Ρωσία

Αδιαφορεί για τις προειδοποιήσεις η Τουρκία: Παίρνει και δεύτερη συστοιχία S-400 από τη Ρωσία

Σε «προχωρημένες συζητήσεις» με τη Ρωσία βρίσκεται η Τουρκία για την παραλαβή και δεύτερης συστοιχίας από πυραύλους S-400, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τις διεθνείς προειδοποιήσεις.

Αυτή τη στιγμή αναμένεται η τελική απόφαση εκ μέρους της τουρκικής πλευράς στο ζήτημα αυτό, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας στρατιωτικο-τεχνολογικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάγεφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Eko türk tv.

Ο Σουγκάγεφ δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει με την Τουρκία την δυνατότητα της τεχνολογικής συνεργασίας, δηλαδή την συμμετοχή τουρκικών εταιρειών στην παραγωγή τέτοιων συστημάτων, προσθέτοντας ότι συνομιλίες στο ζήτημα αυτό διεξάγονται, αλλά δεδομένων των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, είναι δύσκολο προβλέψει κανείς πότε χρονικά θα υπογραφεί η σχετική συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε επίσης ότι αυτή τη στιγμή το ύψος των παραγγελιών που έχει κάνει η Τουρκία σε ρωσικούς εξοπλισμούς φθάνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.