ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Τουρκία μας «ζητά και τα ρέστα» γιατί η Ελλάδα δεν έχει… τζαμί – Μάλλον ξεχνάει τα 200 παράνομα τζαμιά της Αθήνας

Η Τουρκία μας «ζητά και τα ρέστα» γιατί η Ελλάδα δεν έχει…  τζαμί – Μάλλον ξεχνάει τα 200 παράνομα τζαμιά της Αθήνας

Τα τουρκικά ΜΜΕ με άρθρα πρόκληση διαμαρτύρονται γιατί δεν έχει τζαμί η Αθήνα ενώ προσπαθούν να οικειοποιηθούν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που λόγω παράνομης μετανάστευσης και αυτοκτονικής πολιτικής εκ μέρους των ελληνικών κυβερνήσεων έχουν κατακλείσει την Αθήνα και την Ελλάδα.

“Η κατασκευή του τζαμιού ολοκληρώθηκε το 2019 αλλά αυτό δεν μπόρεσε να λειτουργήσει παρά τον πολύχρονο αγώνα(!) για την δημιουργία του που διήρκεσε 12 χρόνια, ενώ στην Αθήνα διαβιούν περίπου 250 χιλιάδες μουσουλμάνοι” λένε οι Τούρκοι.

“Η Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας, γνωστή και ως η μοναδική πρωτεύουσα χωρίς Τζαμί στην Ευρώπη, (σ.σ. να μην ξεχάσουμε να ζητήσουμε και συγγνώμη στην Τουρκία που δεν έχουμε τζαμί) ετοιμάζεται για το άνοιγμα του πρώτου τζαμιού μετά την ανεξαρτησία του ελληνικού κράτους από την οθωμανική αυτοκρατορία”, αναφέρει μεταξύ άλλων τουρκική εφημερίδα. Μάλλον ξεχνάνε τα πάνω από 200 παράνομα τζαμιά που υπάρχουν στην Αθήνα.

“Η διαδικασία καθυστέρησε εν μέρει λόγω της πανδημίας, αλλά τώρα έχει επιταχυνθεί και θα ανοίξει το τζαμί προς το τέλος του φθινοπώρου”, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα.

Έλληνας αξιωματούχος δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι το τζαμί είναι πιθανό να ανοίξει στα τέλη Οκτωβρίου, εκτός εάν υπάρξει δεύτερη περίοδος καραντίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται καθαρά που έχει οδηγήσει τη χώρα η πολιτική των ανοικτών συνόρων; Πλήρη δημογραφική και θρησκευτική αλλοίωση της χώρας, η οποία θα ολοκληρωθεί στα αμέσως επόμενα χρόνια και είναι τρομερά δύσκολο για να αντιστραφεί τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.