ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακάθεκτη η Τουρκία στις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Λιβύη: «Εξετάζουμε κάθε ευκαιρία και θα προχωρήσουμε»

Ακάθεκτη η Τουρκία στις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Λιβύη: «Εξετάζουμε κάθε ευκαιρία και θα προχωρήσουμε»

Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντιονμέζ δήλωσε πως η Τουρκία εξετάζει ευκαιρίες για έρευνα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Λιβύη.

Ο Ντιονμέζ σε τηλεοπτική εκπομπή που πήρε μέρος, τόνισε πως το πετρέλαιο και οι φυσικοί πόροι στη Λιβύη πρέπει να χρησιμοποιηθούν πρωτίστως για την ευημερία και την ανάπτυξη του λαού στη Λιβύη.

Αφού σημείωσε πως θα συνεχιστούν οι δραστηριότητες της Τουρκίας για έρευνα πετρελαίου στη Λιβύη ο Ντιονμέζ συνέχισε:

«Εμείς σχεδιάζουμε να διεξάγουμε τις εργασίες μας μαζί με τις εθνικές πετρελαϊκές εταιρίες της Λιβύης. Και στο παρελθόν προχωρούσε έτσι. Εν τω μεταξύ μπορεί να υπάρξουν και διεθνείς πετρελαϊκές εταιρίες που μπορούμε να κινηθούμε μαζί. Θα το δείξει ο χρόνος. Το πετρέλαιο , οι φυσικοί πόροι εκεί είναι για την ευημερία και την ανάπτυξη του λυβικού λαού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχεδιάζουμε να συνεργαστούμε όπως πριν στα κοιτάσματα εκεί βάσει της φόρμουλας win-win. Υπάρχει θερμή προσέγγιση και από αυτούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.