ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικά ΜΜΕ για αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Προκλητική η δήλωσή του»

Τουρκικά ΜΜΕ για αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Προκλητική η δήλωσή του»

Για δήλωση σκάνδαλο κάνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας πρόσφατη δήλωση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για την Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, η εκτίμηση του Αρχιεπισκόπου ότι οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να μετατρέψουν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, προκάλεσε την αντίδραση μερίδας του τουρκικού Τύπου, και η ενόχληση από τα λεγόμενά του είναι εμφανή στα πρωτοσέλιδα και τους τίτλους των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος είχε κάνει την εξής δήλωση στο mesogeios tv, την Κυριακή 5 Ιουλίου, σχετικά με το εν λόγω ζήτημα: «Εκείνοι παίζουν με όποια παιχνίδια τύχουν στα χέρια τους. Είναι κι αυτό ένα παιχνίδι. Πιστεύω δεν θα το τολμήσουν».

Ενδεικτικά πιο κάτω, οι επικριτικοί τίτλοι των τουρκικών ΜΜΕ για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σοζτζού (αντιπολιτευτική εφημερίδα)
Έκτακτο: Δήλωση για την Αγία Σοφία από τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα που θα προκαλέσει κρίση!

Star (φιλοκυβερνητικό κανάλι)
Δήλωση που ξεπερνά τα όρια από τον Έλληνα Αρχιεπίσκοπο σχετικά με την Αγία Σοφία: Η Τουρκία δεν τολμάει

Χαμπέρ7 (ιστοσελίδα)

Θρασεία δήλωση από τον ηγέτη της ορθοδοξίας στην Ελλάδα: Δεν θα τολμήσουν

ΣαμπίτΧαμπέρ (ιστοσελίδα)
Βαριά πρόκληση από τον Έλληνα Αρχιεπίσκοπο προς τους Τούρκους

Μιλάτ (εθνικιστική εφημερίδα)
Προκλητικές κουβέντες! Οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλί Γκαζετέ (εθνικιστική εφημερίδα)
Δήλωση-σκάνδαλο από τον Έλληνα Αρχιεπίσκοπο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.