ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αίσχος: Η Αγία Σοφιά παρουσιάζεται ως τζαμί στην αφίσα του τουρκικού υπουργείου Τουρισμού (φώτο)

Αίσχος: Η Αγία Σοφιά παρουσιάζεται ως τζαμί στην αφίσα του τουρκικού υπουργείου Τουρισμού (φώτο)

Αρχίσανε τα όργανα! Λίγη ώρα μετά την απόφαση του τουρκικού ΣτΕ για την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί, το υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας εμφανίζει την Αγία Σοφιά ως τζαμί, σε αφίσα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (10/7), το διάταγμα που αναφέρεται στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος ανέβασε και το σχετικό έγγραφο στον λογαριασμό του στο Twitter. «Αποφασίστηκε ότι η Αγία Σοφία θα τεθεί υπό την εποπτεία της Ντιγιανέτ (Αρχή Θρησκευτικών Υποθέσεων) και θα ξανανοίξει για προσευχή», αναφέρει μεταξύ άλλων το tweet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στις 20:53 το βράδυ της Παρασκευής ο Τούρκος πρόεδρος, θα απευθύνει διάγγελμα στον τουρκικό λαό όπου και θα αναφερθεί στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας. Την ίδια ώρα έξω από το ιστορικό μνημείο έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται δεκάδες Τούρκοι κρατώντας στα χέρια τους τουρκικές σημαίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.