ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δεν θέλουμε εδάφη και φυσικούς πόρους άλλων χωρών – Καμία παρέμβαση όμως στα συμφέροντά μας»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δεν θέλουμε εδάφη και φυσικούς πόρους άλλων χωρών – Καμία παρέμβαση όμως στα συμφέροντά μας»

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαμήνυσε πως η Τουρκία δεν έχει βλέψεις για εδάφη ή φυσικούς πόρους άλλων χωρών.

«Δεν έχουμε σχέδια για εδάφη και φυσικούς πόρους άλλων χωρών. Η Τουρκία, όμως, δεν θα επιτρέψει σε άλλους να παρέμβουν στα συμφέροντά της», ανέφερε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, όπως μετέδωσε με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Στο νέο εμπρηστικό λόγο που έδωσε ο τούρκος πρόεδρος, σε ομιλία του για τα εγκαίνια δρόμου στην Αμάσια, εντείνοντας το ήδη εκρηκτικό κλίμα των τελευταίων ημερών ανέφερε χαρακτηριστικά, «σχετικά με τα βήματα που κάναμε στο θέμα της χρήσης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, πέραν κάποιων φαινομενικών αντιδράσεων γενικά γίνονται αποδεκτά με σεβασμό».

Όπως ισχυρίστηκε, «άλλωστε, γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες η αιτία που κάποιες χώρες προκαλούν μεγάλο θόρυβο, δεν είναι η Αγία Σοφία και η ανατολική Μεσόγειος αλλά στην πραγματικότητα το τουρκικό έθνος και η παρουσία των μουσουλμάνων σε αυτή την περιοχή».

Όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική της χώρας του, ο Τούρκος Πρόεδρος εξαπέλησε σχεδόν άμεση απειλή, πως οι βλέψεις του δεν σταματούν στις τωρινές διεκδικήσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «από το Ιράκ στη Συρία, από τη Λιβύη μέχρι το Αιγαίο, όπου υπάρχει απειλή εναντίον της χώρας μας πήγαμε, δείξαμε την δύναμη και την αποφασιστικότητά μας χωρίς να διστάσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.