ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Χ.Ακάρ στο Ιράκ – Νεκροί δύο Ιρακινοί από τουρκικό drone

Τουρκία: Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Χ.Ακάρ στο Ιράκ – Νεκροί δύο Ιρακινοί από τουρκικό drone

Την ακύρωση της επίσκεψης του Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ στο Ιράκ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Αυτό, καθώς πρόσφατα, δύο ανώτεροι Ιρακινοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν έπειτα από βομβαρδισμό τουρκικού τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Η ιρακινή διπλωματία πρόκειται να επιδώσει στον πρεσβευτή «επιστολή διαμαρτυρίας με σθεναρές διατυπώσεις» για να τονίσει πως «το Ιράκ απορρίπτει κατηγορηματικά τις επιθέσεις και της παραβιάσεις» της Άγκυρας, η οποία εξαπέλυσε στα μέσα Ιουνίου αεροπορική και χερσαία επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ εναντίον του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλήγμα που εξαπέλυσε τουρκικό UAV στην περιοχή Σιντακάν του βορειοανατολικού Ιράκ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και το Ιράν, είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο ανώτεροι αξιωματικοί της ιρακινής συνοριοφρουράς και ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, γνωστοποίησε νωρίτερα ο ιρακινός στρατός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.