ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Reuters για Τουρκία: «Φ.Α.που μειώνει την εξάρτηση από το εξωτερικό στην Μαύρη Θάλασσα» – Ετοιμάζει σόου ο Ερντογάν

Reuters για Τουρκία: «Φ.Α.που μειώνει την εξάρτηση από το εξωτερικό στην Μαύρη Θάλασσα» – Ετοιμάζει σόου ο Ερντογάν

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, η Τουρκία κατάφερε να βρει αποθέματα φυσικού αερίου τα οποία μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ενεργειακή εξάρτηση της χώρας.

Σε μια καλοστημένη παράσταση επικοινωνιακού χαρακτήρα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να ανακοινώσει από τη Μαύρη Θάλασσα στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής το ευχάριστο νέο που θα αλλάξει την ζωή της χώρας του όπως προανήγγειλε την Τετάρτη.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στην περιοχή οδεύει όχημα ζωντανών μεταδόσεων, ώστε να γίνει τηλεοπτική κάλυψη των ανακοινώσεων Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας προανήγγειλε ανακοινώσεις-έκπληξη που θα σηματοδοτούν μια νέα περίοδο για την Τουρκία. «Πιστεύω ότι αρχίζει στην Τουρκία μία νέα περίοδος. Αν το ανακοινώσω, θα χαθεί η αγωνία» δήλωσε την Τετάρτη.

«Τα εκτιμώμενα αποθέματα ανέρχονται σε 800 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα στο μπλοκ Δούναβης-1. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες φυσικού αερίου της Τουρκίας για περίπου 20 χρόνια» είπαν χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, επισήμαναν πως «μπορεί να χρειαστούν 7 έως 10 χρόνια για να ξεκινήσει η παραγωγή, και το επενδυτικό κόστος θα κυμαίνεται μεταξύ 2 και 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.