ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρκικά ΜΜΕ προετοιμάζουν τους Τούρκους για πόλεμο με την Ελλάδα: «Πειρατές Έλληνες τελειώσατε – Θα πάρουμε τα νησιά»

Τουρκικά ΜΜΕ προετοιμάζουν τους Τούρκους για πόλεμο με την Ελλάδα: «Πειρατές Έλληνες τελειώσατε – Θα πάρουμε τα νησιά»

Πολεμικό κλίμα στην Τουρκία δημιουργούν οι φιλοκυβερνητικές τουρκικές εφημερίδες, καθώς με σημερινά πρωτοσέλιδα και πολεμικά άρθρα καλούν σε ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα!

Στην πρώτη σελίδα των τουρκικών εφημερίδων και ιστοσελίδων και σήμερα επικρατεί η ελληνοτουρκική διαμάχη στην Ανατολική Μεσόγειο, με τον τουρκικό Τύπο να προετοιμάζει την κοινή γνώμη της Τουρκίας για πόλεμο με την Ελλάδα.

Ο τουρκικός Τύπος φιλοξενεί δημοσιεύματα με τίτλους όπως «Πειρατές Μητσοτάκης και Μακρόν», «Αν η Ελλάδα διακινδυνεύσει πόλεμο θα χάσει νησιά και δυτική Θράκη» και «Όπως ρίξαμε στη θάλασσα τον Έλληνα, έτσι μπορούμε να τον πετάξουμε κι από τη Γαλάζια Πατρίδα». Αναλυτικότερα:

Σαμπάχ

2 ακόμη Navtex στο κακομαθημένο παιδί

Γενί Σαφάκ

Η Τουρκία μέσα σε ένα μήνα διεξήγαγε 15 ασκήσεις. Ο στόλος σε πολεμική διάταξη

Είναι και οι δύο πειρατές (Μητσοτάκης – Μακρόν)

Καμία διαπραγμάτευση για την Ανατολική Μεσόγειο: Αν η Ελλάδα διακινδυνεύσει πόλεμο θα χάσει νησιά και δυτική Θράκη

Το 94% είπε «συνεχίστε τις γεωτρήσεις»

Δημοσκόπηση δείχνει ότι η πλειοψηφία των Τούρκων υποστηρίζει τη συνέχιση των γεωτρήσεων σε ανατ. Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα.

Σοζτζού

Θερμαίνονται όλο και πιο πολύ τα νερά

Χουριέτ

Μαντάμ, αυτή η εποχή τελείωσε (των παλικαρισμών)

Τουρκιγέ

Οι καιροί των παλικαρισμών τελείωσαν

Σταρ

Όπως ρίξαμε στη θάλασσα τον Έλληνα, έτσι μπορούμε να τον πετάξουμε κι από τη Γαλάζια Πατρίδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.