
Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από την Άγκυρα, αυτή τη φορά στη σκυτάλη την πήρε ο υπουργός Ενεργείας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ που απείλησε την Γαλλία για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση των MED7.
Συγκεκριμένα, ο Ντονμέζ απείλησε όσους «το παίζουν ηγέτες στην Αν. Μεσόγειο και δεν έχουν στην ουσία κανένα δικαίωμα» ότι θα πληρώσουν το τίμημα για την προκλητική συμπεριφορά τους.
Παράλληλα, προχώρησε σε προβοκατόρικες δηλώσεις σε σχέση με τις δήθεν έρευνες του Oruc Reis στην Αν. Μεσόγειο, λέγοντας «ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν καλά νέα για τις έρευνες τόσο στην Αν. Μεσόγειο όσο και στην Μαύρη Θάλασσα».
Συνεχίζει τις απειλές ο Ακάρ: Κάποιοι να μην κάνουν κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους
Η προκλητική ρητορική καλά κρατεί από την Τουρκία, με νέο «επεισόδιο» από τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.
Ο Ακάρ αναφερόμενος στην ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, προειδοποίησε «να μην κάνουν κάποιοι κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους και είναι πάνω από τις δυνατότητές τους».
Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες o υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας μιλώντας σε εκδήλωση και συνοδευόμενος από τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, κάλεσε την Ελλάδα «να σωπάσει για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.