Τουρκία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κατάστημα με κόσμο (βίντεο)

Τουρκία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κατάστημα με κόσμο (βίντεο)

Πανικός επικράτησε στην πόλη Γκαζιαντέπ στην Τουρκία όταν ένα εκτός ελέγχου αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κατάστημα με κόσμο.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας (CCTV) στην Τουρκία δείχνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει σε κατάστημα γεωργικών προϊόντων στην πόλη Γκαζιαντέπ. Ο τετράτροχος εισβολέας παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης αυτής της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Από τα πλάνα φαίνεται ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και να πέφτει με ταχύτητα στο μαγαζί, περνώντας δίπλα από ένα παιδικό καροτσάκι όπου βρισκόταν ένα μωρό.

Τρία άτομα νοσηλεύονται, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Demirören”.

Στην αρχή του βίντεο, τρεις ενήλικες φαίνονται να στέκονται έξω από ένα κατάστημα με ένα μικρό παιδί να στέκεται κοντά σε ένα δεύτερο παιδί σε καροτσάκι.

Ένα λευκό αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο, κατευθυνόμενο προς το κατάστημα, καβαλά το πεζοδρόμιο πριν χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του μαγαζιού.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να χτυπά τους τρεις ενήλικες, καθώς και τα εμπορεύματα στο πεζοδρόμιο.

Διακρίνεται, επίσης, το μικρό παιδί να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο τρομοκρατημένο.

Πεζοί και επιβάτες από διερχόμενα αυτοκίνητα που είδαν το περιστατικό, έτρεξαν προς το ισοπεδωμένο κατάστημα.

Πλάνα μέσα από την επιχείρηση δείχνουν έναν εργαζόμενο να βοηθά κάποιον που χτυπήθηκε, αφαιρώντας τα κομμάτια γυαλιού από το σώμα του τραυματία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFOFDEZg4lI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.