ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Τσαβούσογλου: «Ο Έλληνας πρεσβευτής κλήθηκε στο υπ. Εξωτερικών για να δώσει εξηγήσεις για άρθρο σε εφημερίδα»

Μ.Τσαβούσογλου: «Ο Έλληνας πρεσβευτής κλήθηκε στο υπ. Εξωτερικών για να δώσει εξηγήσεις για άρθρο σε εφημερίδα»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη στην Τουρκία να δώσει εξηγήσει για το άρθρο που αναφερόταν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ήλθε μετά από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» με τίτλο «Siktir Git Mr. Erdogan» (Αντε γ… κ. Ερντογάν). «Οι προσβολές δεν υπόκεινται στην ελευθερία του Τύπου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πάντως η Αθήνα είχε ήδη από το πρωί καταδικάσει το δημοσίευμα. «Η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του Tύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένες στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση αποχής από ύβρεις έναντι της προσωπικότητος οιουδήποτε ατόμου, κατά μείζονα λόγο ξένων ηγετών. Η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται», ανέφερε το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.