ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες θεωρίες από τον ναύαρχο «γαλάζια πατρίδα» Cihat Yaycı: «Τα νησιά του ανατ. Αιγαίου απειλούν την Τουρκία»

Νέες θεωρίες από τον ναύαρχο «γαλάζια πατρίδα» Cihat Yaycı: «Τα νησιά του ανατ. Αιγαίου απειλούν την Τουρκία»

Ακατάσχετη φλυαρία από το ναύαρχο «γαλάζια πατρίδα» Cihat Yaycı, ο οποίος φαίνεται πως έχει σοβαρό θέμα με την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ανέφερε πως η στρατιωτικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου έγινε από την Ελλάδα με το πρόσχημα της τουρκικής απειλής εισβολής.

Πότε όμως, διερωτήθηκε ο ναύαρχος, η Τουρκία εισέβαλλε σε αυτά τα νησιά. Επομένως, κατέληξε, τα νησιά αυτά αποτελούν απειλή για την Τουρκία και όχι το αντίθετο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Ελλάδα δεν θέλει να πάει στα δικαστήρια για τα στρατικοποιημένα νησιά, τα χωρικά ύδατα, ή τον εναέριο χώρο. Η Αθήνα θέλει να πάει στα δικαστήρια μόνο για τα θέματα που αυτή επιλέγει. Αγνοεί τα θέματα που δεν προτιμάει. Δεν θέλει ούτε καν να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για θέματα στα οποία υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα.

Η Ελλάδα στρατικοποιεί τα νησιά παράνομα, υπό το πρόσχημα της “τουρκικής απειλής”. Αυτοί οι ισχυρισμοί της Ελλάδας είναι τελείως αβάσιμοι. Αυτά τα νησιά εξοπλίζονται για να απειλήσουν την Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.