ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ερντογάν: «Αυτοί που μας προκαλούν είναι σαν τα σάπια δέντρα που θα πέσουν στην πρώτη καταιγίδα»

Ερντογάν: «Αυτοί που μας προκαλούν είναι σαν τα σάπια δέντρα  που θα πέσουν στην πρώτη καταιγίδα»

Στο παρακάτω σημερινό βίντεο ο Ερντογάν ακούγεται να λέει τα εξής:

«Καθώς τα βήματα της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας έχουν αρχίσει να ακούγονται ακόμη πιο ισχυρά, αυξάνεται και ο πανικός αυτών οι οποίοι επί πολλά χρόνια μας έβλεπαν ως εξαρτώμενο κράτος. Μην ξεχνάτε. Δεν υπάρχει όφελος από τον φόβο του θανάτου.

Αυτοί οι οποίοι μας στήνουν παγίδες αυτοί οι οποίοι μας φέρονται με εχθρότητα και ιδιαίτερα αυτοί που μας επιτίθενται, θέλω να ξέρουν πως δεν θα ξεχάσουμε κανέναν τους.

Το έθνος το οποίο ζει εδώ σε αυτά τα χώματα επί χίλια χρόνια, το οποίο ανανεώνεται συνέχεια, το οποίο έριξε βαθιές ρίζες και άπλωσε τις ρίζες του, για μία ακόμη φορά ξύπνησε και κινητοποιήθηκε. Από την άλλη μεριά αυτοί οι οποίοι μας προκαλούν είναι σαν τα δέντρα που σαπίζουν από μέσα και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να καταρρεύσουν στην πρώτη καταιγίδα .

Εμείς δεν αποφεύγουμε ποτέ καμία μάχη. Για να αποδείξουμε ότι αυτό που λέμε δεν είναι μία κενή ρητορική, δεν χρειάζεται καν η εμπειρία της ιστορίας μας των 2000 ή 1000 ετών στα εδάφη μας. Και μόνο οι αγώνες μας της τελευταίας περιόδου είναι αρκετοί.»

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1308098692168249344

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tourkikanea.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.