ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομέρ Τσελίκ: «Ακόμη δεν έχει καθοριστεί η τοποθεσία και δεν υπάρχει τίποτε το οριστικό»

Ομέρ Τσελίκ: «Ακόμη δεν έχει καθοριστεί η τοποθεσία και δεν υπάρχει τίποτε το οριστικό»

Ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ομέρ Τσελίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τα όσα μετέδωσε το Reuters, για έναρξη συνομιλιών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, δήλωσε πως: «Ακόμη δεν έχει καθοριστεί η τοποθεσία και δεν υπάρχει τίποτε το οριστικό».

Οι δηλώσεις Τσελίκ, έγιναν μετά το τέλος συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Όπως έγινε γνωστό, στο διπλωματικό τραπέζι συμφώνησαν να καθίσουν Αθήνα και Άγκυρα έπειτα από ένα έντονο καλοκαίρι και δέκα μέρες μετά την αποχώρηση του Oruc Reis, κίνηση που έθετε ως απαραίτητη προϋπόθεση η ελληνική πλευρά.

Οι δύο πλευρές έτσι συμφώνησαν να επανεκκινήσουν τους κύκλους των διερευνητικών επαφών που είχαν εγκαταλείψει πριν χρόνια, το 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει: «Η Ελλάδα και η Τουρκία συμφώνησαν για διεξαγωγή του 61ου γύρου διερευνητικών επαφών τους, στην Κωνσταντινούπολη, προσεχώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.