ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Τσαβούσογλου προς Νάνσι Πελόζι: «Να μάθεις να σέβεσαι την θέληση του τουρκικού λαού»

Μ.Τσαβούσογλου προς Νάνσι Πελόζι: «Να μάθεις να σέβεσαι την θέληση του τουρκικού λαού»

Οργισμένος είναι ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι.

Η συγκεκριμένη ήθελε να επικρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ για τη δήλωσή του που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου και είπε:

«Δεν είσαι στη Βόρεια Κορέα, δεν είσαι στην Τουρκία, δεν είσαι στη Ρωσία κύριε Πρόεδρε. Και, παρεμπιπτόντως, δεν είσαι στη Σαουδική Αραβία».

Η φράση αυτή της κυρίας Πελόζι προκάλεσε την αντίδραση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι «θα μάθετε να σέβεστε την θέληση του τουρκικού λαού».

«Η άνοδος της Νάνσι Πελόζι στη θέση της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι το πραγματικά ανησυχητικό για την αμερικανική δημοκρατία, δεδομένης της κατάφωρης άγνοιάς της. Θα μάθετε να σέβεστε την θέληση του τουρκικού λαού» έγραψε ο κ. Τσαβούσογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.