ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία θα σταθεί στο πλευρό των Αζέρων αδελφών με όλο της το είναι»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία θα σταθεί στο πλευρό των Αζέρων αδελφών με όλο της το είναι»

O Toύρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν αναφέρθηκε στις μάχες ανάμεσα σε Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η Αρμενία πρόσθεσε μια ακόμα επίθεση στο Αζερμπαϊτζάν και γι’ ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη και την ηρεμία στην περιοχή. Η Τουρκία συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των Αζέρων αδελφών με όλο του το είναι, όπως έκανε πάντα».



«Η διεθνής κοινότητα, που αποτυχαίνει να πάρει τα απαραίτητη μέτρα απέναντι στην αρμένικη προκλητικότητα και επιθετικότητα, έχει δείξει γι’ ακόμα μια φορά τα διπλά της στάνταρ. Ενώ παροτρύνουμε τον Αρμενικό λαό να προστατεύσει το μέλλον του από την κυβέρνησή του, που τους τραβά σε μια τραγωδία και εναντίον εκείνων που τους χρησιμοποιούν σαν μαριονέτες, καλούμε ολόκληρο τον κόσμο να υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν στον αγώνα του ενάντια στην κατοχή και την καταπίεση. Όπως είπα στον αδερφό μου Ilham Aliyev, τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, την αποφασιστική στάση του οποίου ξανά είδα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μας σήμερα, η Τουρκία θα αυξήσει την αλληλεγγύη της με τους αδελφούς και τις αδελφές της στο Αζερμπαϊτζάν με την κατανόηση του “ενός έθνους, δύο κράτη”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.