ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να τερματιστεί η “κατοχή” τμήματος του Αζερμπαϊτζάν από την Αρμενία»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να τερματιστεί η “κατοχή” τμήματος του Αζερμπαϊτζάν από την Αρμενία»

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε σε δηλώσεις, σχετικά με την στρατιωτική κλιμάκωση των τελευταίων 24ωρων στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ανάμεσα στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.

Όπως τόνισε το Γιερεβάν θα πρέπει άμεσα να αποχωρήσει από τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν στα οποία έχει εισβάλει κάνοντας λόγο για «κατοχή».

Σημειώνεται ότι η Τουρκία έχει εξ’ αρχής εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στο Μπακού όσον αφορά την ένοπλη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Νοτίου Καυκάσου.

Νωρίτερα, ο πρέσβης της Αρμενίας στη Ρωσία, Βαρντάν Τογκανιάν δήλωσε στο Sputnik ότι μαχητές που αναπτύχθηκαν από την Τουρκία στη Συρία έχουν ήδη εμπλακεί στις μάχες που διεξάγονται στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απ’ όσο γνωρίζουμε η Τουρκία μετέφερε περίπου 4.000 μαχητές από τη Συρία στο Αζερμπαϊτζάν […]. Ετοιμάζονται στα στρατόπεδα για μαχητές και μετά στέλνονται εκεί» δήλωσε ο διπλωμάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.