ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα τουρκικά ΜΜΕ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο του Ναγκόρνο – Καραμπάχ: «Αυτοί εκπαιδεύουν τους Αρμένιους» (φωτό)

Τα τουρκικά ΜΜΕ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο του Ναγκόρνο – Καραμπάχ: «Αυτοί εκπαιδεύουν τους Αρμένιους» (φωτό)

Η Ελλάδα η οποία κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρεται πως στον 7ο αμφίβιο λόχο(εννοούν την Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών) που βρίσκεται στην Αθήνα εκπαίδευσε ομάδα ειδικών δυνάμεων 60 ατόμων της Αρμενίας, θέλοντας έτσι να δικαιολογήσουν την στρατιωτική στήριξη στο Αζερμπαϊτζάν από την Άγκυρα.

Μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων της Αρμενίας στα πλαίσια του προγράμματος κοινής εκπαίδευσης και της παρούσας διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας”, υπό την αιγίδα του γενικού επιτελείου της Ελλάδας εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδο στην περιοχή Νέα Πέραμο της Αθήνας αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της εφημερίδας Μπιρλίκ, η οποία εκδίδεται στην Δυτική Θράκη, από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής υπό τον συντονισμό της διακλαδικής διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αρμενίας που ήταν μια επίσημη διμερής άσκηση του ΓΕΕΘΑ.

Αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ο ελληνικός στρατός διήμερη εκπαίδευση σε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευσης σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών.

Στις διάφορες φωτογραφίες μάλιστα έχει μπει και λεζάντα που λέει ότι η Ελλάδα που κορυφώνει την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο εκπαιδεύει τον αρμενικό στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.