Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία θα δώσει απαντήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο – Το Oruc Reis επέστρεψε στα καθήκοντά του»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία θα δώσει απαντήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο – Το Oruc Reis επέστρεψε στα καθήκοντά του»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι «το Oruc Reis επέστρεψε στα καθήκοντά του στην Aνατολική Μεσόγειο» κατηγορώντας την Ελλάδα πως «δεν τήρησε τις υποσχέσεις της».

Στη διάρκεια ομιλίας του προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης είπε: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε επι τόπου τις απαντήσεις που αξίζουν στην Ελλάδα και την ελληνοκυπριακή πλευρά, που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους στις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.»

Μετά το χθεσινοβραδινό non paper του τουρκικού ΥΠΕΞ και τις σημερινές δηλώσεις Ερντογάν, η Τουρκία επιχειρεί να παρουσιάσει την Ελλάδα ως την πλευρά που ευθύνεται για το «ναυάγιο» των διερευνητικών επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές (που δεν έγιναν ποτέ και ευτυχώς γιατί θα αφορούσαν μονάχα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα χωρίς να απαιτεί τίποτε η ελληνική πλευρά όπως θα μπορούσε να κάνει ζητώντας την αυτονομία Ίμβρου και Τένεδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ανακοίνωσε πως το Σάββατο θα μεταβεί πλωτό γεωτρύπανο Φατίχ, στη Μαύρη Θάλασσα, όπου θα ανακοινώσει νέες πληροφορίες για κοιτάσματα που φέρονται να έχουν βρεθεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.