ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πρόεδρος Ουκρανίας: «Οι σχέσεις μας με την Τουρκία είναι ανεπανάληπτες – Θα παράξουμε κορβέτες και συστήματα αεράμυνας»

Πρόεδρος Ουκρανίας: «Οι σχέσεις μας με την Τουρκία είναι ανεπανάληπτες – Θα παράξουμε κορβέτες και συστήματα αεράμυνας»

Σε νέες δηλώσεις για τις σχέσεις της Ουκρανίας με την Τουρκία προχώρησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο της χώρας του.

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το pronews.gr οι δύο χώρες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για κοινή παραγωγή drones.

Ο Ζελένσκι τόνισε πως δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ενδυνάμωση του στρατού και είπε πως “Μαζί με την Τουρκία θα παράξουμε κορβέτες, κινητήρες, Μ.Ε.Α. και συστήματα αεράμυνας“, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζελένσκι είπε προς στην διεθνή αρένα, αναπτύχθηκαν σχέσεις με πολλές χώρες, αλλά όπως είπε “Οι σχέσεις μεταξύ Ουκρανίας και Τουρκίας βρίσκονται σε ένα ανεπανάληπτο επίπεδο“. Η Ουκρανία πέρσι αγόρασε από την Τουρκία 6 ΜΕΑ Bayraktar TB2 και τρεις εγχώριους σταθμούς ελέγχου. Ο Βαντίμ Νοζντρίγια – γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας εμπορίας όπλων Ukrspetseskport, ανέφερε πως ενδιαφέρονται για συμπαραγωγή των ενόπλων ΜΕΑ Bayraktar TB2 και ότι ο στρατός της Ουκρανίας σχεδιάζει να αγοράσει 48 από αυτήν την συμπαραγωγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.