ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Τ.Ερντογάν σε Ελλάδα & Κύπρο: «Θα σας κόψουμε τα χέρια – Θα βλέπετε εφιάλτες από τη συνεχή μας επέκταση»

Ρ.Τ.Ερντογάν σε Ελλάδα & Κύπρο: «Θα σας κόψουμε τα χέρια – Θα βλέπετε εφιάλτες από τη συνεχή μας επέκταση»

Μετά το πέρας της συνεδρίασης του υπουργικού του συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε τις κλασσικές του επιθέσεις εναντίον Ελλάδας και Κύπρου λέγοντας πως θα τους «κόψει τα χέρια», ενώ αποκάλυψε πως η επέκταση της Τουρκίας δεν θα σταματήσει.

«Όσο μεγαλώνει η Τουρκία τόσο αυξάνεται και η ζώνη ενδιαφέροντός της», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Δεν θα επιτρέψουμε την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας» ανέφερε σχετικά με την ανατολική Μεσόγειο και προσέθεσε: «επιφυλάσσουμε περισσότερους εφιάλτες για όσους δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους να μας αποκλείσουν στην Ανατολική Μεσόγειο, πράγμα που θα προστατεύουμε με τη ζωή μας όταν κριθεί απαραίτητο».

«Εύχομαι η ανακάλυψη που πραγματοποιήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα να είναι επωφελής για τη χώρα μας. Κάθε κυβικό μέτρο φυσικού αερίου που ανακαλύπτεται στη Μαύρη Θάλασσα θα χρησιμοποιηθεί για την ευημερία, την ειρήνη, την ασφάλεια και το μέλλον αυτής της χώρας και του έθνους», είπε αναφορικά με τα κοιτάσματα στον Εύξεινο Πόντο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για τον Ερσίν Τατάρ λέγοντας: «εκ μέρους του έθνους μου, συγχαίρω τον κ. Ερσίν Τατάρ, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της δημοκρατίας. Βλέπουμε την απόφαση των Τουρκοκυπρίων, ως ένα σημάδι οικοδόμησης κοινών μελλοντικών στόχων με την Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Τουρκία θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην Τουρκία στην Κύπρο. Όσοι χτυπούν την πατρίδα μας, τη σημαία μας, τις αξίες μας, θα τους κοπούν τα χέρια», διεμήνυσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.