Τουρκία: 67 νεκροί από δηλητηρίαση λόγω κατανάλωσης νοθευμένου αλκοόλ

Τουρκία: 67 νεκροί από δηλητηρίαση λόγω κατανάλωσης νοθευμένου αλκοόλ

Τους 67 έφτασαν οι νεκροί από δηλητηρίαση λόγω κατανάλωσης νοθευμένου αλκοόλ, από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 27 άτομα στην επαρχία της Σμύρνης έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω δηλητηρίασης από μεθυλική αλκοόλη, μαζί με 10 στην Κωνσταντινούπολη, επτά στο κεντρικό Κιρίκαλε και στο δυτικό Αϊδίνι, έξι στη νότια Μερσίνη και τρία στο βορειοδυτικό Κιρκλάρελι.

Σε εθνικό επίπεδο, οι επιδρομές κατά παραγωγών νοθευμένων αλκοολούχων ποτών έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και σε αυτό το πλαίσιο έχουν προσαχθεί 418 ύποπτοι σε επιχειρήσεις και 93 από αυτούς έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, οι αστυνομικές ομάδες κατάσχεσαν την Τετάρτη 1.305 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης στην πόλη των Αδάνων, ενώ στην επαρχία Τσορούμ, στη βόρεια Τουρκία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8.840 λίτρα λαθραίου αλκοόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.