ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γενί Σαφάκ: «Μοντάζ η φωτoγραφία με την ελληνική φρεγάτα και το Oruc Reis – Αυτή είναι η αληθινή φωτογραφία»

Γενί Σαφάκ: «Μοντάζ η φωτoγραφία με την ελληνική φρεγάτα και το Oruc Reis – Αυτή είναι η αληθινή φωτογραφία»

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ υποστηρίζει πως η φωτογραφία με την ελληνική φρεγάτα «Κουνουριώτης» πλησίον του Oruc Reis που δημοσίευσε η ΕΡΤ είναι προϊόν μοντάζ και πως το τουρκικό σεισμογραφικό «προστέθηκε» στην φωτογραφία.

«Το Ελληνικό Κρατικό Κανάλι EPT ανακοίνωσε ότι ελληνικό πολεμικό πλοίο κατεδίωξε το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Oruç Reis με την αιτιολογία ότι «παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα». Η EPT ισχυρίστηκε ότι «έδιωξε το Oruç Reis» από την περιοχή. Με την εμφάνιση των πρωτοτύπων εικόνων, αποδείχθηκε ότι το κανάλι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία στο μοντάζ», γράφει η εφημερίδα.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΡΤ

Η «ορίτζιναλ» φωτογραφία σύμφωνα με τη Γένι Σαφάκ

Βέβαια στις δύο φωτογραφίες υπάρχει η ξεκάθαρη διαφορά του γερανού πάνω στο τουρκικό πλοίο που καταρρίπτει τους τουρκικούς ισχυρισμούς.

Σε κάθε περίπτωση όμως η ουσία είναι μία. Το Oruc Reis έφτασε ανενόχλητο στα 9 μίλια από το Καστελόριζο και το Πολεμικό Ναυτικό απλά παρακολουθούσε, λόγω φυσικά της απροθυμίας της πολιτικής ηγεσίας να του επιτρέψει να κάνει το παραμικρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.