Ο Ρ.Τ.Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι έγιναν δοκιμές του S-400 – «Καμία αντίδραση των ΗΠΑ για τους S-300 της Ελλάδας;»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι έγιναν δοκιμές του S-400 – «Καμία αντίδραση των ΗΠΑ για τους S-300 της Ελλάδας;»

Με πλέον επίσημο τρόπο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι έγιναν οι πρώτες δοκιμές του πυραυλικού συστήματος S-400.

Ο Ερντογάν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως δεν κάμπτεται από τις αντιδράσεις των ΗΠΑ για τη δοκιμή αυτή.

Μεταξύ άλλων, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Οι δοκιμές των S400 είναι απόλυτα σωστές και συνεχίζονται. Η προσέγγιση των ΗΠΑ στο θέμα, δεν μας δεσμεύει σε κάτι. Δεν θα ρωτήσουμε τις ΗΠΑ για να κάνουμε δοκιμές. Δεν έχουμε μόνο τους S400, αλλά και πολλά άλλα ελαφριά και βαρέα όπλα που δοκιμάζουμε. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα έχουμε αγοράσει από την Αμερική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε: «Η Ελλάδα έχει S300 και πραγματοποιεί δοκιμές. Τι λέει η Αμερική σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει ένα ρωσικό όπλο που, προφανώς, ενοχλεί τους κυρίους αυτούς. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.