ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Ακάρ: «Θα προστατέψουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο & αν.Μεσόγειο»

Χ.Ακάρ: «Θα προστατέψουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο & αν.Μεσόγειο»

Ο υπουργός άμυνας της Τουρκίας, Χούλουσι Ακάρ βρέθηκε στην συγκέντρωση του ΑΚΡ στην Καισάρεια κι εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας.

«Βλέπουμε τις κρίσεις που εμφανίζονται στον κόσμο και πλησιάζουν την περιοχή μας με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Παρατηρούμε ανοιχτά ένα κύμα αντιτουρκισμού και ισλαμοφοβίας σε ορισμένους κύκλους.

Καταδικάζουμε τον ρατσισμό και την ισλαμοφοβία. Αγωνιζόμαστε με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα ενάντια σε όλες τις απειλές και τους κινδύνους οργανώσεων όπως η FETO, το PKK, το YPG και το DAESH.

Θα ήθελα να εκφράσω με υπερηφάνεια ότι οι τουρκικές δυνάμεις βοηθούν και αγωνίζονται όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για την ειρήνη και την εμπιστοσύνη των φιλικών και αδελφικών μας χωρών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου μας, οι στρατιώτες μας πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες πέρα ​​από τα σύνορα. Με τις επιχειρήσεις που έχουν διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής, πολλοί τρομοκρατικοί δίοδοι που προορίζονταν να δημιουργηθούν στα νότια σύνορά μας καταστράφηκαν.

Είμαστε αποφασισμένοι, και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου. Δεν θα αφήσουμε ποτέ τα δικαιώματά μας έκθετα. Τώρα η τουρκική σημαία είναι το σύμβολο εμπιστοσύνης σε όλο τον κόσμο.

Θα είμαστε με τους αδελφούς μας στη δίκαιη υπόθεση του Αζερμπαϊτζάν. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι στην βαρβαρική κατοχή μιας Αρμενίας που σκοτώνει τους αδελφούς μας και θα υποστηρίξουμε τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν μέχρι το τέλος.

Το σύστημα πυραυλικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς S-400 έχει καταστεί αναγκαιότητα, όχι επιλογή, για την κυριαρχία και την ανεξαρτησία των 83 εκατομμυρίων Τούρκων πολιτών. Συνεχίζουμε τον έλεγχο και τις προετοιμασίες μας με προγραμματισμένο τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα συστήματα και οι έλεγχοι δεν σημαίνει απομάκρυνση από το ΝΑΤΟ. Θα το χρησιμοποιήσουμε με τον τρόπο που χρησιμοποιείται στο ΝΑΤΟ», κατέληξε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.