ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μπαχτσελί: «Συμμαχία του κακού όποιος κοιτάζει στραβά τους Τούρκους και το Ισλάμ»

Ν.Μπαχτσελί: «Συμμαχία του κακού όποιος κοιτάζει στραβά τους Τούρκους και το Ισλάμ»

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προχώρησε σε νέες τουρκικές αναφορές. Συγκεκριμένα, σε γραπτή του δήλωση προς το κόμμα του έκανε εκτενή αναφορά στα θέματα του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου, μιλώντας για «συμμαχία του κακού».

​H «επίθεση» στη Γαλλία συνεχίστηκε και από τον Μπαχτσελί, μετά και τον Ερντογάν, καθώς χαρακτήρισε τη Γαλλία «ηθική αυτουργό» για την «πειρατεία στις θάλασσες».

Για την Ελλάδα, λέει, ότι είναι στο επίκεντρο της κρίσης και αναφέρει: «Η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου αναζητά λεία».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση Ντεβλέτ Μπαχτσελί προς το κόμμα του:

«Οι σκοτεινές φιλοδοξίες των χωρών που εναλλάσσουν περιπολίες φυτεύοντας σπόρους διαμάχης, προκειμένου να βλάψουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο είναι πολύ δραστήριες. Η Τουρκία έχει καταστεί στόχος οχλήσεων και προκλήσεων εντός και εκτός και απαιτείται από εμάς να είμαστε απολύτως σε επαγρύπνηση και προσεκτικοί. Ο εφιάλτης της Ένωσης έχει μετεξελιχθεί σε πειρατεία στις θάλασσες.

Είμαστε ενώπιον μίας αβέβαιης και χαοτικής παγκόσμιας εικόνας. Οι πολιτικές και οικονομικές επιχειρήσεις εναντίον μας ενέχουν έναν διπλωματικό και στρατιωτικό εκβιασμό. Η Γαλλία είναι ο ηθικός αυτουργός, η Ελλάδα το επίκεντρο της κρίσης, η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου αναζητά λεία, και όποιος κοιτάζει τους Τούρκους και το Ισλάμ στραβά και από μακριά έχει ενταχθεί στη συμμαχία του κακού.

Το τουρκικό έθνος είναι η φωνή των καταπιεσμένων σε αυτήν την εποχή. Είναι ο εκπρόσωπος των εκατομμυρίων καταπιεσμένων. Είναι ο ακαταπόνητος υπερασπιστής της δικαιοσύνης και του δικαίου. Τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας παραβιάζονται, τα ιστορικά μας επιτεύγματα δεν αναγνωρίζονται

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εθνική μας επιβίωση δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Ήρθε πλέον η μέρα για να γίνουμε ένα, η μέρα για να συναντηθούμε στο στόχο της μεγάλης Τουρκίας, η μέρα να υπερασπιστούμε την εθνική μας ασφάλεια και τα εθνικά μας συμφέροντα όλοι μαζί σαν μια ψυχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.