ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Τουρκία: Συνεχίζονται οι διώξεις κατά Γκιουλενιστών – Συνελήφθη υψηλόβαθμο στέλεχος

Τουρκία: Συνεχίζονται οι διώξεις κατά Γκιουλενιστών – Συνελήφθη υψηλόβαθμο στέλεχος

Συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές στον Έβρο πρώην επίτροπος του δικτύου FETO του αυτοεξόριστου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει παράνομα στην Ελλάδα.

Η τουρκική κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει το δίκτυο Γκιουλέν «τρομοκρατική οργάνωση», εξαπολύοντας πογκρόμ διώξεων κατά μελών και υποστηρικτών της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του δικτύου Γκιουλέν, συνελήφθη στην περιοχή των Υψάλων από άνδρες της στρατοχωροφυλακής, επιχειρώντας να περάσει στην ελληνική πλευρά.

Ο συλληφθέντας κρατείται στην Επαρχιακή Διεύθυνση Ασφάλειας της Αδριανούπολης και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, με την κατηγορία επιχειρουμένης παράνομης διαφυγής στο εξωτερικό καθώς και συμμετοχής του σε τρομοκρατική οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντιπολιτευόμενα τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα εντείνεται η προσπάθεια αντικυβερνητικών πολιτών να διαφύγουν στο εξωτερικό, επιλέγοντας να περάσουν παράνομα τα σύνορα προς την Ελλάδα, είτε μέσω του ποταμού Έβρου, είτε μέσω θαλάσσης προς τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου Πελάγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.