ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «πειρατική επιδρομή» – «Η Ελλάδα “σαμποτάρει” τον διάλογο»

Τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «πειρατική επιδρομή» – «Η Ελλάδα “σαμποτάρει” τον διάλογο»

Νέα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου για το περιστατικό με τη νηοψία που πραγματοποιήθηκε από Γερμανούς στρατιώτες στο τουρκικό φορτηγό πλοίο «Ροζελίν Α» στα ανοιχτά της Λιβύης. Οι Τούρκοι συνεχίζουν να στοχοποιούν την Ελλάδα.

«Η πειρατική επιδρομή στο τουρκικό πλοίο στη Μεσόγειο πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία της Ελλάδας. Αυτή ήταν το τρίτο σαμποτάζ της Αθήνας προς τη Γερμανία και τις προσπάθειες διαμεσολάβησης του ΝΑΤΟ» αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της εφημερίδας Ακσάμ, με τίτλο : «Το τρίτο σαμποτάζ».

Το δημοσίευμα υποστηρίζει προκλητικά ουσιαστικά, πως η Ελλάδα χρησιμοποιεί τη θαλάσσια διοίκηση της Επιχείρησης «Ειρήνη» στη Μεσόγειο, για να υποσκάψει τον διάλογο με την Τουρκία, χρησιμοποιώντας τη Γερμανία και το ΝΑΤΟ.

«Μια γερμανική φρεγάτα από τον στόλο «Ειρήνη» της Ε.Ε. τη Μεσόγειο, υπό τη διοίκηση του Έλληνα διοικητή Θεόδωρου Μικρόπουλου, ξεκίνησε μια μη εξουσιοδοτημένη επιδρομή στο τουρκικό πλοίο που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη. Μόνο προμήθειες τροφίμων και βοήθειας βρέθηκαν στο πλοίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία πρόκληση έγινε πριν από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις 10 Δεκεμβρίου, όπου θα συζητηθεί επίσης η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο» σημειώνει η Ακσάμ, παρουσιάζοντας και δηλώσεις του Τούρκου υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, σύμφωνα με τις οποίες η Άγκυρα : «εργάζεται για τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν για την ασφάλεια των τουρκικών εμπορικών πλοίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.