ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιγαντιαία αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην Τουρκία κατά των Κούρδων – Ξεπέρασαν τις 600 οι συλλήψεις

Γιγαντιαία αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην Τουρκία κατά των Κούρδων – Ξεπέρασαν τις 600 οι συλλήψεις

Οι τουρκικές αρχές γνωστοποίησαν ότι συνέλαβαν 641 υπόπτους στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας επιχείρησης τις προηγούμενες δύο ημέρες, μετέδωσε χθες Σάββατο το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Όλα τα πρόσωπα που συνελήφθησαν φέρονται να συνδέονται με το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), οργάνωση την οποία η Άγκυρα χαρακτηρίζει τρομοκρατική.

Σύμφωνα με το Ανατολή, έγιναν έφοδοι σε διευθύνσεις σε 42 επαρχίες και πόλεις της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια των οποίων κατασχέθηκαν πιστόλια, τουφέκια, έγγραφα της κουρδικής αυτονομιστικής οργάνωσης και ψηφιακό υλικό.

Οι τουρκικές αρχές έχουν κλιμακώσει το τελευταίο διάστημα τις επιχειρήσεις τους εναντίον φερόμενων ως υποστηρικτών του PKK. Περίπου εκατό ύποπτοι, ανάμεσά τους δικηγόροι και εκπαιδευτικοί, συνελήφθησαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το PKK, οργάνωση την οποία επίσης χαρακτηρίζουν τρομοκρατική οι ΗΠΑ και η ΕΕ, διεξάγει ανταρτοπόλεμο στην Τουρκία από τη δεκαετία του 1980.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.