Ερντογάν κατά εταιρειών social media: «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Ερντογάν κατά εταιρειών social media: «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Νέες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου κατά των κολοσσών των social media:

¨Ως Τουρκία εδώ και κάποιο διάστημα εκφράζουμε τις αδικίες που έχουν υπάρξει σε αυτό το θέμα και τονίζουμε πως καμία εταιρεία δεν είναι υπεράνω του νόμου. Με νόμο που θέσαμε σε εφαρμογή στους περασμένους μήνες, επιφέραμε υποχρέωση ύπαρξης εκπροσώπου των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα μας.

Πράττοντας αυτού κινηθήκαμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που μας αναγνωρίζει το διεθνές δίκαιο και της ισορροπίας μεταξύ ελευθερίας και ασφάλειας. Αποσκοπούμε στο να προστατεύσουμε τους πολίτες μας και ιδιαίτερα τα παιδιά που σε σύγκριση με τους ενηλίκους βρίσκονται σε πιο ευαίσθητη κατάσταση.

Ευχή μας είναι αυτοί οι φορείς που βλέπουν τον εαυτό τους ως υπεράνω του νόμου, να στηρίξουν οικειοθελώς τις καλόβουλες προσπάθειες της χώρας μας. Σε διαφορετική περίπτωση η Τουρκία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες θα συνεχίσει να προστατεύει το δίκαιο των πολιτών της.¨

Ο Ερντογάν υπενθύμισε πως ιδιαίτερα από το έτος 2013, στη διαδικασία που άρχισε με τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί, η χώρα υπέστη πολύ σοβαρές αδικίες και πολιτικές διπλών μέτρων και σταθμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερντογάν ανέφερε πως τότε, διεθνή ΜΜΕ με ζωντανές συνδέσεις όλο το 24ρο, παρουσίαζαν ως ειρηνικούς διαδηλωτές αυτούς που έκαιγαν και κατέστρεφαν στους δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.