ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

«Πυρά» Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα κάνει πολιτική με το ψέμα»

«Πυρά» Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα κάνει πολιτική με το ψέμα»

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που ξεκινάει η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, η οποία θα εξετάσει ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά της Άγκυρας, στρέφει τα βέλη του κατά της χώρας μας.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν προσέρχεται στο τραπέζι του διαλόγου με την Τουρκία, ενώ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι κάνει πολιτική με το ψέμα.

Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διαλόγου με την Αθήνα.

Με αφορμή τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «η Ελλάδα κατάφερε να φέρει το θέμα των διαφορών με την Τουρκία στην Ε.Ε.», ο Ερντογάν σημείωσε πως «στην πραγματικότητα αυτοί προσπαθούν συνεχώς να αποφύγουν να καθίσουν στο τραπέζι. Όπως έκαναν και με το κάλεσμα του γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Για παράδειγμα, υπήρχε περίπτωση να γίνει ένα βήμα μεταξύ της Τουρκίας, της Ελλάδας και της Αλβανίας (και) δυστυχώς πάλι δεν ήρθαν στο τραπέζι. Κάνουν πολιτική με το ψέμα».

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι θα συνεχιστεί η πολιτική της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε στα ζητήματα αυτά. Όμως αν η Ελλάδα ως γείτονας συμπεριφερθεί έντιμα, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο τραπέζι».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων από την ΕΕ, εκτίμησε ότι δεν θα επηρεάσουν ιδιαιτέρως την Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ειλικρινείς και έντιμοι ηγέτες στέκονται όρθιοι στη διαδικασία αυτή και δεν υποστηρίζουν τις θέσεις για κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.