ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

KARGU: Πόσο έτοιμος είναι ο ΕΣ να αντιμετωπίσει τα τουρκικά drone αυτοκτονίας στον Έβρο;

KARGU: Πόσο έτοιμος είναι ο ΕΣ να αντιμετωπίσει τα τουρκικά drone αυτοκτονίας στον Έβρο;

Πόσο έτοιμες είναι οι ΕΔ στον Έβρο αλλά και γενικότερα από την όλο και πιο εκτεταμένη χρήση των τουρκικών UAV; Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο είναι δύσκολο να απαντηθεί προς το παρόν. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι πως οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να εμπλέκουν σε μάχες όχι μόνο τα γνωστά TB.2 Bayraktar αλλά και τα κατά πολύ μικρότερα drone αυτοκτονίας KARGU.

Αυτό αναφέρουν σήμερα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία λένε πως τουρκικά drone αυτοκτονίας KARGU σκότωσαν άγνωστο αριθμό «τρομοκρατών» του ΡΚΚ/YPG στη βόρεια Συρία. Δεν αναφέρεται πότε έγινε η επίθεση κατά των Κούρδων μαχητών ή πόσα drone πήραν μέρος και πόσοι νεκροί υπήρξαν, αλλά μόνο ότι η εμπλοκή τους στην περιοχή επιβεβαιώνεται από συντρίμμια των drone αυτών που βρέθηκαν μετά την επίθεση.

Η εμπλοκή επομένως των συγκεκριμένων drone σε πολεμικές αποστολές και αν ισχύουν οι πληροφορίες, θεωρείται δεδομένη. Το πρόβλημα είναι πως ο ΕΣ θα μπορέσει να αντιδράσει στα drone αυτά τα οποία σε αξία είναι υποποσαπλάσια αυτής ενός αντιαεροπορικού πυραύλου, εκτός του ότι εντοπίζονται και πολύ πιο δύσκολα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.