ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αιχμηρό tweet Μ.Τσαβούσογλου για Ν.Δένδια: «Αγαπητέ Νίκο σταμάτα να ζητάς βοήθεια από άλλους»

Αιχμηρό tweet Μ.Τσαβούσογλου για Ν.Δένδια: «Αγαπητέ Νίκο σταμάτα να ζητάς βοήθεια από άλλους»

Με ειρωνικό τόνο απάντησε -μέσω Twitter- ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια.

«Αγαπητέ Νίκο, ορίστε μερικές φιλικές συμβουλές για το νέο έτος – σταμάτα να ζητάς βοήθεια από άλλους και να βλάπτεις την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Ας είναι το 2021 η χρονιά που θα διευθετήσουμε τις διαφορές μας ευθέως, ειλικρινά και με ζέση» αναφέρει ο Τσαβούσογλου.

Το tweet απαντά σε συνέντευξη του Νίκου Δένδια στα «Παραπολιτικά» και στο ζήτημα εμπάργκο όπλων στην Τουρκία αλλά και στις αμερικανικές κυρώσεις, δύο θέματα που έθιξε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Σε συνέντευξή του σήμερα στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» τονίζει πως παρότι η Αθήνα αναμένει ημερομηνία από την Άγκυρα για τις διερευνητικές επαφές, η Άγκυρα μάλλον δεν θέλει να εισπράξει άρνηση.

Με τη συνεχή επίκληση του αιτήματος για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, η Άγκυρα δείχνει να επιθυμεί εκ των προτέρων διεύρυνση της ατζέντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό δεν θα γίνει δεκτό» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας και υπογραμμίζει ότι καμία τρίτη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας δεν έχει θέσει τέτοιο ζήτημα. «Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν, αν και ενδομύχως ίσως να σκέφτονται αλλιώς, ότι αν ανοίξει αυτός ο ασκός, δεν θα ξανακλείνει» αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.