ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ξύλο» στο τουρκικό κοινοβούλιο μεταξύ βουλευτών AKP και κεμαλιστών για τους Κούρδους

«Ξύλο» στο τουρκικό κοινοβούλιο μεταξύ βουλευτών AKP και κεμαλιστών για τους Κούρδους

Βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ και της αντιπολίτευσης πιάστηκαν στα χέρια εντός κοινοβουλίου με αφορμή το κουρδικό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Ενγκίν Οζκοτς, κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι στο παρελθόν ασκούσε φιλοκουρδική πολιτική και είχε έρθει σε συμφωνία με τον Οτσαλάν.

«Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συμφωνήσει με το ΡΚΚ, όπως και με τον Οτσαλάν και είχε δώσει εντολές στους νομάρχες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες στρατιώτες μας. Αυτό δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί», τόνισε ο βουλευτής.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή των βουλευτών της συμπολίτευσης, ακολούθησε το πανδαιμόνιο και η κρατική τηλεόραση διέκοψε την μετάδοση της συνεδρίασης του κοινοβουλίου.

Κυκλοφόρησαν ωστόσο φωτογραφίες που δείχνουν στιγμιότυπα με τους βουλευτές να έχουν πιαστεί στα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.