ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κούρδοι κομάντος αύξησαν την λίστα με τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες

Κούρδοι κομάντος αύξησαν την λίστα με τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες

Μακελειό και πάλι στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις από επιχείρηση των Κούρδων ανταρτών, η οποία στοίχισε την ζωή σε έξι Τούρκους στρατιώτες.

Σε σαμποτάζ σκοτώθηκαν έξι Τούρκοι στρατιώτες στην περιοχή του Şemdinliστα σύνορα με το Ιράκ.

Σύροι Κούρδοι αντάρτες του HPG / YJA πραγματοποίησαν σαμποτάζ κατά του τουρκικού φυλακίου στο Χακάρι, στο πλαίσιο της κουρδικής εκστρατείας «Dem Dema Azadiyê» (Ώρα για την Ελευθερία).

Από την επίθεση των Κούρδων σκοτώθηκαν 6 Τούρκοι στρατιώτες, ενώ δεν είναι γνωστός ο αριθμός των τραυματιών που σίγουρα υπάρχει.

Το γραφείο τύπου των κουρδικών Λαϊκών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία περιγράφει ένα σαμποτάζ που πραγματοποιήθηκε από Κούρδους αντάρτες εναντίον Τούρκων στρατιωτών που σταθμεύουν σε φυλάκιο στην επαρχία της επαρχίας Χακάρι.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι οι Κούρδοι αντάρτες πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη δράση σαμποτάζ εναντίον της Newa στην περιοχή του Χάκαριi στις 08:00 στις 19 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της εκστρατείας «Dem Dema Azadiyê».

Οι Κούρδοι κομάντος, αφού παρακολούθησαν τις κινήσεις των τουρκικών δυνάμεων και διαπίστωσαν ότι οι τουρκικές δυνάμεις είχαν φρουρά μόνο στην κύρια είσοδο του φυλακίου κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά όχι τη νύχτα, τοποθέτησαν εκρηκτικά σε ειδικό σημείο επιφέροντας τον θάνατο σε 6 στρατιώτες του τουρκικού στρατού.

«Οι δυνάμεις μας πυροδότησαν με επιτυχία τα εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει και σκότωσαν 6 Τούρκους. Υπήρχαν επιζώντες», κατέληξε η ανακοίνωση.

Μετά την κουρδική επιχείρηση, οι τουρκικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο με δεκάδες πολιτικά και θωρακισμένα οχήματα και παρέλαβαν τους νεκρούς στρατιώτες πριν ξεκινήσουν στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η επιχείρηση υλοποιήθηκε με επιτυχία χωρίς καμία απώλεια στις 16:00 την ίδια ημέρα, πρόσθεσε η ανακοίνωση του HPG.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.