ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Ελλάδα «κυνήγι» Χριστιανών – Στην Τουρκία μπάντα δήμου έπαιξε τον εθνικό ύμνο στον αγιασμό των υδάτων (βίντεο)

Στην Ελλάδα «κυνήγι» Χριστιανών – Στην Τουρκία μπάντα δήμου έπαιξε τον εθνικό ύμνο στον αγιασμό των υδάτων (βίντεο)

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε στη χώρα μας τα Θεοφάνεια, εκεί που είδαμε σκηνές απείρου κάλλους με τις δυνάμεις ασφαλείας να κυνηγούν τους Χριστιανούς που θέλησαν να πετάξουν τον Σταυρό στη θάλασσα, στην Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν… τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Μάλιστα ο δήμος Τριγλίας στη Βιθυνία της Τουρκίας προχώρησε σε μία ακόμα συγκινητική πρωτοβουλία, καθώς έπαιξε τον ελληνικό εθνικό ύμνο κατά την διάρκεια του αγιασμού των υδάτων.

https://www.vimeo.com/500876670

Πιο συγκεκριμένα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος είχε φτάσει στο σημείο ώστε να κάνει τον αγιασμό με βάση των Θεοφανίων με βάση το παλαιό ημερολόγιο. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, κάποια στιγμή, η μπάντα άρχισε να παίζει τον εθνικό ύμνο της χώρας μας σε μια κίνηση που ομολογουμένως προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη.

Σημειώνεται ότι πολλοί Έλληνες πηγαίνουν σε αυτή την τελετή κάθε χρόνο ωστόσο φέτος λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό ο κόσμος ήταν περιορισμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.