ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τουρκία: Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας – Στο επίκεντρο οι διερευνητικές επαφές

Τουρκία: Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας – Στο επίκεντρο οι διερευνητικές επαφές

Ο νέος κύκλος διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας θα βρεθεί στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας, υπό την προεδρία προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και η οποία είναι η πρώτη για το 2021.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα θα τεθούν θέματα που έχουν σχέση με τον ελληνοτουρκικό διάλογο και τη στάση της Ελλάδας σ’ αυτόν, με την άρνησή της Αθήνας να συζητήσει ζητήματα όπως η αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα θα συζητηθούν και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, που αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την ακύρωση των διαταγμάτων της κυβέρνησης Αλ Σάρατζ για το τουρκολιβυκό Μνημόνιο και τη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας, από δικαστήριο της Λιβύης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.