ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Τούρκοι επιθεωρούν τα F-16 block 30: Δομικές ενισχύσεις όπου χρειάζονται

Οι Τούρκοι επιθεωρούν τα F-16 block 30: Δομικές ενισχύσεις όπου χρειάζονται

Σε επιθεώρηση των δομικών τμημάτων της ατράκτου και των πτερύγων των 35 F-16 block 30 προχωρά η τουρκική Αεροπορία., η οποία φυσικά δεν πρόκειται ούτε να τα αποσύρει ούτε και να προσπαθήσει να τα πουλήσει σε άλλη χώρα, όπως κάποιοι ευφάνταστοι ήθελαν να κάνουν με τα ελληνικά f-16 block 30, αλλά ευτυχώς δεν βρέθηκε κάποια χώρα για να τα αγοράσει.

Όπως είπε ο επικεφαλής του τουρκικού οργανισμού αμυντικής βιομηχανίας (SSM) Ισμαήλ Ντεμίρ το σχέδιο πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες για την ανανέωση και την αναθεώρηση 1.200-1.500 δομικών τμημάτων ανά αεροσκάφος, ενώ όπου χρειάζεται πραγματοποιούνται εφαρμογές επισκευής, αλλαγής και ενδυνάμωσης της ατράκτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.